Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru:Reclama

Emil Boc susţine că nu a intervenit pentru angajarea foştilor săi angajaţi la ROMATSA

Fostul premier Emil Boc a declarat, astăzi, că nu a intervenit pentru angajarea la ROMATSA a celor doi foşti consilieri ai săi, Darius Pintilie şi Marius Buzea.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a precizat că atâta vreme cât au lucrat ca şi consilieri la cabinetul primului ministru, în vremea guvernării pe care a condus-o, nu a avut ce să le reproşeze, deoarece şi-au făcut datoria.

Cei doi au lucrat la Cabinetul primului ministru pe componenta legată de protocol şi administraţie.

Emil Boc a subliniat faptul că cei doi foşti consilieri ai săi nu au avut tangenţă, cât au lucrat la ROMATSA, cu problemele de trafic aerian.

"Din câte ştiu nu lucrează şi nu au avut nici o tangenţă cu securitatea zborurilor sau cu aşa ceva. Lucrează la serviciile suport, ceva servicii administrative. Atât ceea ce pot să vă spun. (...)Sunt oameni care au crescut de jos, nu sunt oameni care să vină din cabinete, au crescut ca toţi oamenii care au făcut o facultate şi au muncit. (...) Eu nu sunt expert în angajări, v-am spus, din câte ştiu sunt conform procedurilor legale, lucrează la serviciile conexe - suport administrativ, mai mult întrebaţi-i pe cei de resort", a mai spus Emil Boc.