Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru:Reclama

Excluderea lui Severin, decisă mâine de PSD București

Organizația condusă de Marian Vanghelie va decide mâine excluderea lui europarlamentarului Adrian Severin. Propunerea de exludere a fost făcută miercuri de Victor Ponta.
"Moral, consider că Adrian Severin a greşit. Politic a greşit, dar juridic nu mă pot exprima", a precizat Vanghelie, adăugând că din postura pe care o are va parcurge toate etapele statutare referitoare la Adrian Severin, mai puţin aceea de excludere din PE - aşa cum i se solicită în textul scrisorii.

Pentru a discuta acest caz, se va întruni Biroul Executiv al PSD Bucureşti, propunerea de pe ordinea de zi fiind aceea de excludere a lui Severin din partid, după cum a anunţat zilele trecute preşedintele organizaţiei, Marian Vanghelie. Decizia va fi luată în prezenţa lui Adrian Severin.

Marian Vanghelie va prezenta Biroului Executiv al PSD Bucureşti o scrisoare trimisă săptămâna trecută de preşedintele partidului, Victor Ponta, care solicită excluderea lui Adrian Severin din partid, acesta fiind membru al filialei PSD sector 4.